Zárda Vendégház

Zárda Vendégház (1)
Zárda Vendégház adatai:
cím:
Zárda Vendégház
3519   Miskolctapolca
Zárda u. 4.
telefon:
46/303-683, 30/749-1338
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
A turisták egyszerűen képtelenek betelni Miskolctapolca és a régió adta szépségekkel, ami érthető, hiszen számtalan természeti kincs és érdekesség található ezen a tájon. A Zárda Vendégház nem csupán nevében hangulatos, de elrendezésében is, és természetesen egész évben várja kedves vendégeit egy kellemes éjszakán, vagy akár egy héten át tartó lazításra.

Maga a szállás a termálfürdőhöz közel helyezkedik el, nyugodt, madárcsicsergéstől hangos környezetben. A szobák mindegyikében található egy jól felszerelt konyha, egy mikrohullámú sütő és tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, WC és zuhanyzó, de természetesen TV, rádió és telefon is.

Az épülethez egy kert is tartozik, ahol udvari tűzhellyel kedveskedünk vendégeinknek. Aki nem tudja, hová is tehetné kutyáját, macskáját a nyaralás időtartama alatt, az se csüggedjen, hiszen hozzánk a háziállat is behozható!
Zárda Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com