Viktória Vendégház

Vendégház szoba szoba apartman közös konyha közös konyha
Viktória Vendégház adatai:
cím:
Viktória Vendégház
3519   Miskolctapolca
Miskolctapolcai út 61
telefon:
46/433-314, 30/3389496
fax:
46/433-314
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
férőhely:
5 szoba (12 ágy)
1 apartman (2 ágy)
tájékoztató árak:
2000-5000 HUF / fő ellátás nélkül
2700-5700 HUF / fő reggelivel
IFA: 380 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Ismerje meg a Viktória Vendégházat, és legyen a vendégünk az év bármely szakában! Szálláshelyünk Miskolctapolcán található, az Európában egyedülálló barlangfürdőtől mindössze 800 méterre. A fürdő évről-évre egyre több turistát vonz, ami nem is csoda, hiszen ez a hely egyszerűen varázslatos. Mind kikapcsolódás, mind gyógyulás szempontjából egyedülállóak vagyunk az egész földrészen.

A szálláson 2-3 és 4 ágyas szobák találhatóak, melyek mindegyikében kialakításra került egy kényelmes zuhanyzó és fürdőszoba is. Ezen kívül TV-vel, konyhával, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel kedveskedünk vendégeinknek, de ezen kívül a folyóson egy teakonyha is kialakításra került.

De ezzel még nincs vége! Minden kedves vendégünk részére 10%-os kedvezménnyel ellátott belépőt biztosítunk a barlangfürdőbe annak érdkében, hogy a hozzánk ellátogató utazók még jobban érezhessék itt magukat. Ne késlekedjen hát!
Viktória Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, lengyel

Szoba paraméterei: konyha, mikro, WC, TV, rádió, internet, WIFI, Zuhanyzó

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, parkoló, zárt parkoló, telefon, pénzváltás, reggeliző, taxi rendelés, kerti bútorok

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, autókölcsönzés, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, állatok, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com