Hungária Panzió

Hungária Panzió (1) Hungária Panzió (2) Hungária Panzió (3) Hungária Panzió (4) Hungária Panzió (5)
Hungária Panzió adatai:
cím:
Hungária Panzió
3519   Miskolctapolca
Csabai út 7.
telefon:
46/432-884
fax:
46-422-249
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.
Leírás
Ha szeretne egy igazán egzotikus környezetben kirándulni és pihenni, akkor Önnek Miskolctapolca a lehető legjobb választás. Itt várja Önt és kedves családját a Hungária Panzió, amely a központban helyezkedik el, mindössze 100 méterre a strandfürdőtől és 400 méterre a híres barlangfürdőtől.

Szobáinkban 2, 3 és 4 ágyas konstrukciókkal várjuk a pihenni vágyókat. Minden szoba rendelkezik konyhával, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval és számos kényelmi funkcióval, berendezéssel. Vendégeink részére melegkonyhás éttermet is rendelkezésre bocsájtunk, ahol mindenki megkósolhatja az általunk készített finomságokat.

Ezen kívül az épületben egy konferenciaterem is helyet kapott, kivetítővel, kihangosítóval valamint egy különterem is, ahol céges és családi rendezvények szervezésére egyaránt lehetőség van. Billiárd, szauna, fallabda, asztalitenisz és kerti-parti rendezésére egyaránt lehetőség van nálunk. Legyen a vendégünk!
Hungária Panzió paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, TV, szauna, mozgássérült-barát, asztali tenisz, tekepálya

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, színház, mozi, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com