Flóra Panzió

Flóra Panzió (1) Flóra Panzió (2) Flóra Panzió (3) Flóra Panzió (4)
Flóra Panzió adatai:
cím:
Flóra Panzió
3519   Miskolctapolca
Miskolctapolcai u. 35.
telefon:
46/422-187
fax:
46/422-187
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.

Leírás
A Flóra Panzió Miskolctapolca központjában található, ahonnan számtalan látnivaló elérhető játszi könnyedséggel. Mind a strandra, mind a Termál barlangfürdőbe eljuthatnak tőlünk vendégeink, mindössze néhány perces sétával. Aki kirándulni akar, annak sem kell elkeserednie, hiszen a Bükk számtalan lehetőséget nyújt ehhez a hobbihoz.

20 szobával állunk vendégeink rendelkezésére, melyekből egy apartmanként szolgál, a legkülönfélébb kényelmi funkciókat kínálva. Minden szobában található fürdőszoba és színes televízió, az étkezésre pedig a Panzió saját éttermében van lehetőség, ahol finomabbnál-finonabb ételeket szolgálunk fel vendégeink legnagyobb örömére.

Aki szeret biliárdozni és igényes bárokban italozni, azoknak is szolgálunk meglepetéssel. Az udvarban zárt parkoló az épületben pedig mindezeken felül egy konferenciaterem is található. Legyen Ön is a vendégünk!
Flóra Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, rádió, telefon, kert, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, strand, gyógyfürdő, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com