Casablanca Panzió

Casablanca Panzió adatai:
cím:
Casablanca Panzió
3519   Miskolctapolca
Enyedi u. 2.
telefon:
46/555-130
fax:
46/555-133
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
A Casablanca Panzió Észak-Magyarország csodaszép vidékén található és minden természetbarát számára kötelező hely! A levegő páratlanul friss ezen a vidéken, a madárcsicsergés és a patakcsobogás zaja pedig minden gondot elfeledtet az erre utazóval. Panziónk egész évben várja kedves vendégeit, ezért Önnek is muszáj ellátogatnia ide!

A szobákban minden komfort megtalálható. Nálunk otthon érezheti magát a háziasszony, a jól felszerelt konyhának, mikrohullámú sütőnek és tűzhelynek köszönhetően. A hűtőszekrény gondoskodik arról, hogy étele ne romoljon meg a meleg nyári napokon. A WC, zuhanyzó és fürdőkád az igényes otthon érzését hozza el.

Az épülethez egy belső udvar is tartozik, ahol főzni és sütni egyaránt lehet a barátok és a család társaságában. Szintén rendelkezünk egy zárt parkolóval, ahol gépkocsiját, motorját, biciklijét biztonságban tudhatja. Legyen a vendégünk!
Casablanca Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: reggeli, zárt parkoló, étterem, bár, TV, rádió, telefon, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, horgászat, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com