Miskolctapolca úti Vendégház

Miskolctapolca úti Vendégház (1) Miskolctapolca úti Vendégház (2) Miskolctapolca úti Vendégház (3) Miskolctapolca úti Vendégház (4) Miskolctapolca úti Vendégház (5) Miskolctapolca úti Vendégház (6)
Miskolctapolca úti Vendégház adatai:
cím:
Miskolctapolca úti Vendégház
3519   Miskolc
Miskolctapolcai út 83.
telefon:
20/546-3513
fax:
46/422-698
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Ki ne vágyna egy a Miskolctapolcán található Barlangfürdőbe tett látogatásra, ahol nem csupán reumatikus fájdalmaitól szabadulhat meg az ember, de egy kellemes fürdőzés keretében új energiára és új élményekre tehet szert? A Miskolctapolca úti Vendégház alig 10 percnyi sétára található ettől a gyönyörű helytől és szeretettel várja vendégeit az év 365 napján!

Az összes szobában található egy franciaágy és egy TV, a teljes komfort érdekében. Ezen felül hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és gáztűzhely is vendégeink rendelkezésére áll, így aki az otthoni ételeket szereti, annak sem kell elszomorodnia. Ezen szobákon kívül 2 db 2 ágyas szobával valamint egy 4 ágyas szobával várjuk vendégeinket.

A belső udvaron szalonnasütési lehetőség biztosított, de egy belső parkolót is kiépítettünk a gépjárművek védelmének érdekében. Ne kéresse magát és ne keresgéljen tovább! Legyen a mi vendégünk!
Miskolctapolca úti Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com