Juhász Apartman

Juhász Apartman (1) Juhász Apartman (2) Juhász Apartman (3) Juhász Apartman (4) Juhász Apartman (5) Juhász Apartman (6) Juhász Apartman (7) Juhász Apartman (8) Juhász Apartman (9)
Juhász Apartman adatai:
cím:
Juhász Apartman
3519   Miskolc
Harkály 7.
telefon:
20/447-4770
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Szereti Ön Miskolc csodaszép városát? Ha még nem járt erre, mindenképpen látogasson el hozzánk és szálljon meg a Juhász Apartmanban, amely a város egy csendes, kertvárosi övezetében található! A levegő itt örökké friss, vendégeink pedig a csicsergő madarak símogató hangjára ébredhetnek.

A szállás kétszintes házban található, azon belül is a földszinti részen. A hely ideális kisebb családok és baráti társaságok számára, hiszen 1-2-2 ágyas kialakítással építettük ki apartmanunkat. A lakás közelségében több étterem is található, de akik az otthoni ízeket kedvelik, azoknak rendelkezésükre áll a jól felszerelt konyha, ahol tűzhely, hűtőszekrény és mosogatógép egyaránt található.

A Juhász Apartman tökéletes választás azoknak is, akik a túrázást részesítik előnyben. A Bükk közelsége számtalan izgalmas útvonalat kínál, de a közelben lévő, több hektáros parkban akár csónakázási és a gyerekeknek játszótéri foglalkozás is biztosított. Ha minket választ, mindent egy helyen megtalál. Ne keresgéljen tovább, legyen a Juhász Apartman vendége!
Juhász Apartman paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, tenisz, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, szauna, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com