Vörösfenyő Vendégház

Vörösfenyő Vendégház (1) Vörösfenyő Vendégház (2) Vörösfenyő Vendégház (3)
Vörösfenyő Vendégház adatai:
cím:
Vörösfenyő Vendégház
3517   Miskolc-Lillafüred
Palotai u. 13.
telefon:
46/401-384, 30/546-1082
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Lillafüred egy csodálatos hely, tele szebbnél-szebb látnivalóval. Gondoljunk csak a cseppkőbarlangra, a Lillafüredi tóra és a kastélyra, mely a tó partján magasodik, uralva az egész tájat! A Vörösfenyő Vendégház ezen a varázsatos helyen található, közel a hegyekhez és a hangulatos erdőségekhez.

A szobák minden kényemmel el vannak látva, úgy mint hűtőszekrénnyel, jól felszerelt konyhával, WC-vel, zuhanyzóval és fürdőkáddal. A berendezésből természetesen a televízió sem hiányozhat, a belső udvaron pedig főzési, sütési lehetőségek is adottak.

Az épületben található egy zárt parkoló valamint egy társalgó, ahol vendégeink kényelmesen eltölthetik szabadidejüket. Kutya és macska egyaránt behozható, a kialakítás pedig mozgássérültek részére is könnyedén megszokható, használható.
Vörösfenyő Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, szolárium, szauna, állatkert, posta, pénzváltás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com