Holló Vendégház

Holló Vendégház (1) Holló Vendégház (2) Holló Vendégház (3) Holló Vendégház (4)
Holló Vendégház adatai:
cím:
Holló Vendégház
3517   Miskolc-Lillafüred
Losonczi u. 38.
telefon:
46/401-391, 30/262-4366
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Ismeri Ön a Bükki Nemzeti Parkot? Járt már valaha ezen a csodálatos vidéken? Az itteni élővilág és természeti kincsek méltán vívták ki az ide látogató turisták szeretetét. Aki szeret kirándulni, annak itt a helye, egészen pontosan a Felsőhámoron található Holló Vendégházban! Egy kellemes túra után nálunk mindenki meghúzhatja magát és eltölthet nálunk néhány kellemes estét.

Szobáink minden összkomfortot biztosító elemmel rendelkeznek, s ráadásul az ablakok a csodálatos Bükk hegység mészkőszikláira néznek. A szobák mindegyikében található konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó és fürdőkád, de a kertben egy udvari tűzhely és zárt parkoló is található. Bográcsozásra és szalonnasütésre tökéletes alkalom kínálkozik itt, tehát minden adott egy jó kis kerti partihoz.

A közelben olyan nevezetességek láthatók, mint az István-cseppkőbarlang, az Anna-mésztufabarlang, a Szeleta-barlang és a Diósgyőri vár. Ne maradjon otthon, legyen a vendégünk ezen a csodálatos helyen!
Holló Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, múzeum, állatkert, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com