Muskátli Vendégház

Muskátli Vendégház (1) Muskátli Vendégház (2) Muskátli Vendégház (3) Muskátli Vendégház (4) Muskátli Vendégház (5) Muskátli Vendégház (6) Muskátli Vendégház (7) Muskátli Vendégház (8) Muskátli Vendégház (9) Muskátli Vendégház (10) Muskátli Vendégház (11) Muskátli Vendégház (12)
Muskátli Vendégház adatai:
cím:
Muskátli Vendégház
3344   Mikófalva
II. Rákóczi Ferenc u. 9.
telefon:
20/348-7833, 20/418-1121, 36/354-894
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba (6 ágy)
2 apartman (6 ágy)
tájékoztató árak:
2500 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás

Muskátli Vendégház
                                                                                   

Falusi vendéglátókként több éve foglalkozunk szálláshelyadással a Bükk hegység lábánál, Mikófalván - a Falusi Turizmus Egyesületének tagjaként.

Az Egertől 25 km-re fekvő, mintegy 800 lelket számláló csendes, nyugodt kis faluban már csaknem egy tucat csa-lád ad ki rendszeresen, nyaranta és már téli időszakokban is a pihenni vágyók részére apartmanokat. A Bükk hegység révén a természetjáróknak, a téli sportok kedvelőinek, a horgászoknak és a vadászoknak is lehetőséget kínál az év minden hónapjában.

A két külön álló, összkomfortos apartmanban 4-4 fő elszállásolására van lehetőség, de emellett pótágy elhelyezé-sére is van lehetőség,

  • az egyik apartman kétszobás, míg a másikban egy franciaágy és egy emeletes ágy egy szobában helyezkedik el (ez utóbbi pótágyazható)
  • az apartmanok felszerelt konyhával (hűtőszekrény, gáztűzhely, étkészletek, edénykészletek, hideg-meleg víz), zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, a szobákban színes TV van
  • az udvaron található egy fenyőfákkal körülölelt filagória kényelmes kertibútorokkal, továbbá hinta (külön kisgyer-mekek részére is)
  • szintén az udvarban: nyársalási, bográcsozási, grillezési lehetőség, ping-pong asztal
  • a vendégek autóinak az udvarban kocsibeállót biztosítunk
  • sátorozás is lehetséges

A kisebb gyermekek részére az udvarban csúszda,  mászóka, homokozó is található , s testközelben ismerkedhetnek meg a mi kis 'Vadasparkunk' lakóival, Bözsivel az őzikével, Gedeonnal és Fánival a kameruni törpekecskéinkkel, a kacagó gerlékkel, papagájokkal, s két foxi kutyusunkkal.

 A környék nevezetességei, látnivalói

  • Eger (az Egri Vár, Minaret, Líceum, Szépasszonyvölgy, strandfürdő élményfürdővel)
  • Egerszalók (gyógy- és wellnessfürdők)
  • Bélapátfalva (Bélkő hegység, az egykor monostorként funkcionált Apátság, a bélapátfalvai tó, horgászat, túra-szervezés, éttermek, változatos nyári rendezvények)
  • Szilvásvárad (Szalajka-völgy, Ősember-barlang, erdei múzeum, Fátyol-vízesés, kisvasút egészen a Szalajka-völgyig, Olasz kapu, pisztrángos tavak, jeles ünnepekkor fogathajtás, lovaglási lehetőség, református körtemplom, éttermek, szórakozóhelyek)
  • Sirok (Siroki Vár)
  • Lillafüred (Hámori tó, Anna barlang és más mészkőbarlangok)
  • Miskolctapolca (gyógyfürdők: barlang- és strandfürdő, csónakázó tavak, Vadaspark)
  • Bogács (termálfürdő, a bükkaljai borvidék központja, nyári rendezvények)
  • Mezőkövesd (Zsóry Gyógy- és Strandfürdő)
  • Szarvaskő (nevezetessége a magas és meredek sziklán a Keselyű-ormon álló várrom)
  • Mikófalva (a híves Palóc lakodalmas, az 1800-as években épült katolikus templom, a falu felett elhelyezkedő Kálvária domb, ahol 1927-28-ban a híres Passió-játékot játszották, a falu középpontjában az I. és II. Világháború-ban elhunyt hősök emlékére állított emlékmű és park)

Amennyiben, a Bükk hegységet és környékét, s bennünket választ nyaralása, pihenése úticéljaként biztosak va-gyunk benne, hogy élményekben gazdag emlékekkel tér majd haza.

Minden vendégünket szerény meglepetéssel várjuk, s az érdeklődők megismerkedhetnek egy igen finom és az országnak kizárólag ezen a vidékén sütött ostyaféle, a molnárkalács sütésének fortélyaival is.

Reméljük, kis ízelítőnk felkeltette érdeklődését és találkozunk!

a Kovács család

Muskátli Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, szolárium, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com