Nefelejcs Hotel ***

Nefelejcs Hotel *** (1) Nefelejcs Hotel *** (2) Nefelejcs Hotel *** (3) Nefelejcs Hotel *** (4) Nefelejcs Hotel *** (5) Nefelejcs Hotel *** (6) Nefelejcs Hotel *** (7) Nefelejcs Hotel *** (8) Nefelejcs Hotel *** (9) Nefelejcs Hotel *** (10) Nefelejcs Hotel *** (11) Nefelejcs Hotel *** (12) Nefelejcs Hotel *** (13) Nefelejcs Hotel *** (14)
Nefelejcs Hotel *** adatai:
cím:
Nefelejcs Hotel ***
3400   Mezőkövesd
Bimbó u. 2.
telefon:
49/505-060, 70/623-2450
fax:
49/505-061
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***

Leírás

Szállodánk bemutatása

A Zsóry-fürdőtől 150 méterre található igényesen kialakított, háromcsillagos szállodánk. A Kedves vendéget 26 szoba ( 2, 3, 4 ágyas) összesen 60 férőhely várja.

 Célunk egy olyan elsőrangú környezet biztosítása, ahol a vendégek egyformán jól érezhetik magukat egy családi nyaralás alkalmával, vagy egy reprezentatív céges rendezvény keretei között is..

A kívülről figyelemfelkeltő épületet belülről elegancia és harmónia jellemzi. A szobák és a közös helyiségek kialakításánál arra törekedtünk, hogy nálunk a pihenő vendéget maximális odafigyelés vegye körül. A kényelmet a hall-ban lift, a szobákban klíma, mini-bár, színes TV, telefon és internetes csatlakozási lehetőség teszi teljessé.

A szobák berendezése, mérete lehetőséget ad akár többhetes tartózkodásra is. Üzleti szolgáltatásainknak köszönhetően szállodánk remek választás céges rendezvények, meetingek, tréningek, konferenciák lebonyolítására.

A munka végeztével vagy a rendezvények, programok szüneteiben Vendégeink feltöltődhetnek szaunáinkban, jakuzzinkban vagy ellazulhatnak a szakképzett masszőrünk segítségével. A tartalmas időtöltést bőséges programválasztásokkal garantáljuk vendégeinknek. Igény esetén megszervezünk házon kívüli eseményeket is.

 

Éttermünk bemutatása:

A színvonalas vendéglátásról hangulatos éttermünk gondoskodik, ahol a magyar konyha remekei mellett kímélő Wellnes ételekből is válogathatnak vendégeink. A drinkbár különféle italokkal, kávé különlegességekkel áll a vendégek rendelkezésére.

"A jó étek olyan, mint az ehető zene, az illatos szín.
Körül vagyunk véve a tökéllyel, csak észre kell venni, megállni
és megízlelni, hiszen helyesen fűszerezett, jól elkészített ételt enni: egészség, életöröm. Aki szereti a jó étekeket és élvezi az ízek és fűszerek változatosságát, annak itt sok örömben lesz része, hiszen a tapasztalat minden tanácsnál és elméletnél többet ér."

Nefelejcs Hotel *** paraméterei:


Booking.com