Hidaskapus Vendégházak

Hidaskapus Vendégházak (1) Hidaskapus Vendégházak (2)
Hidaskapus Vendégházak adatai:
cím:
Hidaskapus Vendégházak
3400   Mezőkövesd
Mária u. 25.
telefon:
30/935-0827
fax:
49/414-700
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Mezőkövesd egyik kellemesen csendes és tiszta levegőjű részén, a Hadas városrészben várja Önt a Hidaskapus Vendégházak névvel ellátott szálláshely, amely egész évben nyitva áll vendégei előtt. Ezek az épületek hagyományos stílusban épültek, ám mégis magukon hordozzák a falusi szálláshelyek minden jegyét. Ugyanakkor a modern kor elemei  is megtalálhatók itt, amik a kényelemért és a kellemes időtöltésért felelőek.

A szobák el vannak látva igényesen felszerelt konyhával, tűzhellyel és mikrohullámú sütővel, a fürdőszoba korszerű és kényelmesen használható, a WC pedig tiszta és higiénikus. A szálláshely kialakítása mozgássérült-barát szempontok alapján történt, így mindenki igénybe veheti szolgáltatásainkat.

A környéken lovaglási, horgászati, természetjárási, vadászati és kirándulási lehetőségek kínálkoznak, csak győzzön válogatni közülük!


Hidaskapus Vendégházak paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, TV, rádió, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com