Zsórifürdő Vendégház

Kőház Kőház Bungaló Bungaló Bungaló Zsóry Gyógy- és strandfürdő Zsóry Gyógy- és strandfürdő
Zsórifürdő Vendégház adatai:
cím:
Zsórifürdő Vendégház
3400   Mezőkövesd-Zsórifürdő
Boglárka u. 4.
telefon:
0036 36 444002, 0036 20 3862111
fax:
0036 36 444002
nyitva:
máj. 1. - szept. 30.
szállás típusa:
magánszálláshely, apartmanház, vendégház, apartman
férőhely:
4 szoba
tájékoztató árak:
2000 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 300 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Szeret Ön strandra járni? Szereti a fürdőzést, a gyógyfürdőt és az élményfürdőt? Ha a válasz igen, akkor látogasson el a Zsórifürdőre, amely Budapesttől az M3-as autópályán könnyen megközelíthető! A Zsóry strand 6 különböző hőfokú medencével rendelkezik és területén mind fedett, mind nyitott uszoda egyaránt található. A gyógyfürdő vize legendás gyógyhatásáról, melyet elsősorban reumás betegek részesítenek előnyben.

A környéken számtalan kirándulási lehetőség adott, hiszen a közelben található Eger, Szilvásvárad, Noszvaj és a Bükk-hegység csodálatos ormai.

Egy kőház és 4 db 5 férőhelyes bungaló várja a vendégeket, a legkényelmesebb berendezéssel felszerelve. Televízió, hűtőszekrény, fürdőszoba és főzési lehetőség biztosított, így akár családok, akár baráti társaságok is jól érezhetik magukat nálunk. Legyen Ön is a vendégünk!
Zsórifürdő Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: parkoló, zárt parkoló, kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, színház, mozi, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com