Vadrózsa Vendégház

Vadrózsa Vendégház (1)
Vadrózsa Vendégház adatai:
cím:
Vadrózsa Vendégház
3246   Mátraderecske
Ady E u. 1.
telefon:
36/476-053, 20/375-0655
fax:
36/476-053
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, magánszálláshely, vendégház
szobák:
3
férőhely:
9 fő
2-3-4 ágy/szoba
ár / fő:
2900 - 2900 HUF

Leírás
Ki ne szeretné Magyarország egyik legszebb hegységét, a Mátrát, ahol többek között országunk legmagasabb pontja, a Kékestető található. Ez a régió tökéletes a természetjárásra és a kirándulásra, de azoknak is melegen ajánlott, akik a nagyvárosi forgatagból szeretnének egy kicsit kitörni, hogy friss levegőt szívjanak és madárcsicsergésre ébredjenek.

A Mofettától alig 200 méterre épült a Vadrózsa Vendégház, ez az ízlésesen berendezett, kellemes hangulatú magánszálláshely. Szobáinkból festői kilátás nyílik a Mátra ég felé meredező hegyeire, és természetesen minden lakrész összkomfortos a nagyobb kényelem és a kellemes nyaralás érdekében. A szobák pótágyazhatóak, de alapvetően 9 fő elszállásolását teszik lehetővé.

Az épülethez tartozó kertben bográcsozási és főzési lehetőség kínálkozik, de ha ez sem lenne elég, személyzetünk igény szerint programokat és kirándulásokat szervez vendégei számára. Ne késlekedjen és ne kéresse magát! Legyen a vendégünk még az idén!
Vadrózsa Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, vár, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com