Kovácsné Kocsa Krisztina

Kovácsné Kocsa Krisztina adatai:
cím:
Kovácsné Kocsa Krisztina
3246   Mátraderecske
Bartók u. 5.
telefon:
36/476-172 30/447-9556
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Ugye néha Ön is érzi azt, hogy el szeretne menekülni a szürke hétköznapok elől és szívni egy kis friss levegőt, hogy újult energiával indulhasson neki a munkahelyi kihívásoknak? Ha erre vágyik, akkor válassza a természetet, hiszen a csendes, nyugodt környezetben esik legjobban a pihenés!

A Mátraderecskén található, hegyekkel és természeti kincsekkel körülvett Kovácsné Kocsa Krisztina szeretettel várja Önt magánszálláshelyén az év 365 napján! Szedje össze családját, barátait és ruccanjon ki egy hosszú hétvégére erre a csodálatos vidékre, ahol a hegyeké és az erdőségeké a főszerep!

A szállás szobáiban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet! Konyha, fürdőszoba, WC, zuhanyzó és televízió, a belső udvaron pedig zárt parkoló és udvari tűzhely gondoskodik a felhőtlen időtöltésről. Minek maradna otthon? Legyen a vendégünk!
Kovácsné Kocsa Krisztina paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com