Kerek Vendégház

Kerek Vendégház (1) Kerek Vendégház (2) Kerek Vendégház (3) Kerek Vendégház (4)
Kerek Vendégház adatai:
cím:
Kerek Vendégház
3246   Mátraderecske
Zrínyi M. út 5.
telefon:
36/476-274, 20/435-8380
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Járt már Ön valaha a Mátrában? Ez a csodálatos hegység Észak-Magyarországon található, egy olyan régióban, ahol jobbra-balra csak hegyek veszik körbe az embert. Számtalan túrázási és kirándulási lehetőség várja az ide látogatókat, nem is beszélve arról a sok érdekes látnivalóról, amit a múzeumok, régi épületek jelentenek.

Mátraderecske szívében várja Önt és családját egy falusi szálláshely, amely a Kerek Vendégház nevet kapta. Egész évben nyitva állunk a látogatók előtt és összkomfortos szobáinkkal mindenkinek elégséges szolgáltatást tudunk nyújtani. A szobákban konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, fürdőkád, TV és rádió található.

A szállás önellátó, rendelkezik parkolóval és kerttel, ahol udvari tűzhely várja a vendégeket. Kutyát és macskát bárki bevihet, így kedvencét sem kell otthon hagynia, ha utazni készül. Ne kéresse magát, legyen a mi vendégünk!
Kerek Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, múzeum, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com