Faház Panzió

Faház Panzió (1) Faház Panzió (2) Faház Panzió (3) Faház Panzió (4)
Faház Panzió adatai:
cím:
Faház Panzió
3246   Mátraderecske
Nagy Lajos út 32-34.
telefon:
36/476-458, 20/349-3597
fax:
36/476-458
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I.

Leírás
A Mátraderecskén található Faház Panzió ideális mindazok számára, akik reaumatikus és légzőszervi megbetegedéseiktől szeretnének megszabadulni. Hogy miért? Azért, mert itt minden az ő kényelmüket szolgálja, s minden az ő egészségük megőrzésének szempontjából lett kialakítva a belső és a külső tereken egyaránt.

Nyitott teraszos épülettel rendelkezünk, ahol 2-3 ágyas, zuhanyzóval, konyhával, televízióval és allergiamentes ágyneműkkel felszerelt berendezés található. Igény esetén diétás és diabetikus étkezést is biztosítunk, ezzel is segítve a gyógyulást keresőket. Akik lakókocsival látogatnak el hozzánk, azok részére önálló áramot, vezetékes vizet és WC-t biztosítunk.

A hegyi levegő alkalmas az asztmatikus és allergiás tünetek kezelésére, a MOFETTA szárazfürdő pedig mozgásszervi betegések és érszűkület gyógítására is alkalmas. Legyen a vendégünk és gyógyuljon a mi segítségünkkel!
Faház Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: félpanzió, parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, TV, kert, udvari tűzhely, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com