Vadgesztenye Panzió

Vadgesztenye Panzió (1) Vadgesztenye Panzió (2) Vadgesztenye Panzió (3) Vadgesztenye Panzió (4) Vadgesztenye Panzió (5) Vadgesztenye Panzió (6) Vadgesztenye Panzió (7) Vadgesztenye Panzió (8) Vadgesztenye Panzió (9) Vadgesztenye Panzió (10)
Vadgesztenye Panzió adatai:
cím:
Vadgesztenye Panzió
7332   Magyaregregy
Petőfi u. 13.
telefon:
72/420-573, 30/345-2854
fax:
72/420-426
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.

Leírás
A Vadgesztenye Panzió a Mecsek keleti részén, Pécstől mintegy 22 km-re található. Ez az ország egyik leggyönyörűbb vidéke, mely tökéletesen alkalmas mind kikapcsolódásra, mind pedig túrázásra. A Panzió Magyaregregy faluban található, mely település joggal pályázhat a legszebb fekvésű falu címére. Már csak ezért is megéri eljönni ide, hiszen ez a környék garantáltan feledteti Önnel a nagyvárosi forgatag minden kellemetlenségét.

A Vadgesztenye Panzió valaha egy vízimalom volt, s ezt az építményt alakították át a mai formájára. A pincében egy hatalmas terem kerül kialakításra, ahol akár 40 fő is kényelmesen táncolhat, szórakozhat, ehet a legfinomabb ételekből.

Szobáink mindegyike összkomfortos, így Önnek és családjának garantált kikapcsolódásra van itt lehetősége. Legyen hát Ön is a vendégünk!
Vadgesztenye Panzió paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, parkoló, buszparkoló, étterem, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, kávéház, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, múzeum, vár, posta


Booking.com