Palóc Vendégház

Palóc Vendégház (1) Palóc Vendégház (2) Palóc Vendégház (3) Palóc Vendégház (4) Palóc Vendégház (5) Palóc Vendégház (6) Palóc Vendégház (7) Palóc Vendégház (8) Palóc Vendégház (9) Palóc Vendégház (10)
Palóc Vendégház adatai:
cím:
Palóc Vendégház
3066   Kutasó
Arany János utca 19.
telefon:
06 20 333-0796, 06 20 404-4840
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
férőhely:
2 szoba (8 ágy)
tájékoztató árak:
2500 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 300 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Az Észak-Magyarország festői vidékén található Palóc Vendégház egész évben nyitva áll kedves vendégei előtt és mindent elkövet, hogy minden erre ellátogató turista jól és kényelmesen érezze itt magát! Maga a szállás Kutasó településen épült, amely számtalan hegy szomszédságában áll. A levegő friss és madárcsicsergéstől zajos, ami valóságos felüdülést jelent a városi embernek.

A szállás az 1800-as parasztházak vidéki, palóc hangulatát idézi. Az eredeti szerkezetet megtartottuk, hogy autentikus hatást váltsunk ki a vendégekből. Szállásunkat baráti társaságok és akár kisgyermekkel érkezők részére is bátran ajánljuk, hiszen kialakításában teljesen családbarát szobákról van szó. Babakád, pelenkázó, etetőszék, vízforraló... ezek mind-mind kellékei a szállásnak.

A belső udvarban egy főzőhely került kialakításra, amely ideális kerti partik és sütések, főzések lebonyolításához. A kutyával és macskával érkezőkre is gondoltunk, hiszen szálláshelyünk teljes mértékben állatbarát kialakítású. Látogasson el hozzánk és hozzá el családját, barátait erre a csodálatos vidékre!
Palóc Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, múzeum, kastély, vár


Booking.com