Köveskál Vendégház

Köveskál Vendégház (1) Köveskál Vendégház (2)
Köveskál Vendégház adatai:
cím:
Köveskál Vendégház
8274   Köveskál
Városkút út 1.
telefon:
87/706-121
fax:
1/350-0567
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás

KÖVESKÁL VENDÉGHÁZ

 

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. Ez a vidék minden évszakban más és más: télen nyugodt és csendes, tavasszal ébred és a levegő a virágzó mandulafák illatától édes, nyáron pezseg, ősszel pedig az érő szőlő, a szüret hívogatja a vendégeket és kirándulni vágyókat.


Köveskál a medence szívében, szőlővel borított dombok lábánál fekszik. Vendégházunk 1718-ban, késő barokk stílusban épült, amely a mezővárosi időszakban / 1800-as évek / a bíróság épülete volt. Kiemelten védett műemlék épület, mely ennek megfelelően került helyreállításra és beüzemelésre privát, családi panzióként.


Tágas , kényelmes  kétágyas szobákkal és apartmanokkal várjuk a természetet és nyugalmat kedvelő, pihenni vágyó igényes vendégeinket.
Jelzett gyalogtúra útvonalak, kirándulási lehetőség a Balatonhoz és a közeli termálfürdőkbe /Hévíz, Sárvár, Zalakaros/, lovaglás és lovaskocsikázás színesíti a nálunk eltöltött időt.

Köveskál Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, lovaglás, hajózás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, vár, emlékmű, állatkert, posta, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com