Káli Art Inn

Káli Art Inn (1) Káli Art Inn (2) Káli Art Inn (3) Káli Art Inn (4) Káli Art Inn (5) Káli Art Inn (6) Káli Art Inn (7) Káli Art Inn (8) Káli Art Inn (9)
Káli Art Inn adatai:
cím:
Káli Art Inn
8274   Köveskál
Fő u. 8.
telefon:
30/922-8715
fax:
1/309-0011
nyitva:
április 1 - október 31
szállás típusa:
panzió

Leírás
A Káli medence a Balaton közelében található. Ez a csodálatos környék szinte még érintetlen, valósággal csalogatja a kirándulni és pihenni vágyókat. 1984-ben nyilvánították természetvédelmi területté, és a mediterrán éghajlatnak köszönhetően különleges novény- és állatvilággal rendelkezik. Aki szereti a napsütést, annak ez a vidék jó választás, hiszen az évenkénti napsütéses órák száma 2000 felett van!

A természetjáráson kívül egyéb érdekes programok is várják itt a turistákat. Lovaglásra és kocsikázásra, de akár sportolásra és múltidézésre is lehetőség van a hely különleges hangulatának köszönhetően.

Foglalja le szobáját idejében és engedje, hogy kényeztessük Önt kényelmes szállodánkban, a Káli Art Inn-ben!
Káli Art Inn paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, parkoló, bár, rádió, telefon, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, pénzváltás, széf, társalgó, medence, műterem, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, parkoló, tenisz, lovaglás, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, múzeum, színház, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com