Fácánkert Vendégház

Fácánkert Vendégház (1) Fácánkert Vendégház (2) Fácánkert Vendégház (3) Fácánkert Vendégház (4) Fácánkert Vendégház (5) Fácánkert Vendégház (6) Fácánkert Vendégház (7) Fácánkert Vendégház (8)
Fácánkert Vendégház adatai:
cím:
Fácánkert Vendégház
8911   Kiskutas
Fácánkert u. 1.
telefon:
30/946-0957
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, falusi szálláshely, vendégház

Leírás

KISKUTAS

Az Őrség és a Göcsej lábánál, Zalaegerszegtől 5 km-re található az erdő szabdalta dombok között a 220 fős kistelepülés. Két részből áll: Kiskutas és Kálócfapuszta. A község különös értéke a tiszta levegő, a csend, a tiszta vizű patak, a kutak, a források kristálytiszta, hideg vize. Igazi pihenésre, gyermekek egészséges nevelésére, a természet megismerésére, csatangolásra, kirándulásokra, az öregkor békés eltöltésére alkalmas hely. A falu része annak a mérhetetlenül gazadag természettől örökölt táji szépségnek, mely az igazi Göcsej girbe-gurba dombjaitól ugyan elüt, annak egy megszelidültebb, a vasi Kemeneshát tájegységbe átmenő részének tekinthető.

Az első írásos emlék 1211-ből való, a helységnév bővizű kútra vagy forrásra utal. Kálócfapuszta nevű településrészen az 1753-ban a Farkas család által emelt műemlék kápolna és kúria található.

Polgármester: Halász Gábor 


Fácánkert Vendégház

A Vendégházban 5 apartman található  (lakrészekként: teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, hálószoba). A létesítményben található szauna, biliárd, közös étkező, a hozzátartozó külön konyhával. A házat egy nagyméretű parkosított kert veszi körül (fedett kiülők, grillező hely, játszótér, foci pálya) A Vendégháztól 5 km-re található a zalaegerszegi Termál fürdő és Aqua city ill. 6km-re a repülőtér (vitorlázó repülés, sétarepülés, oktatás) és lovarda (lovas oktatás, kocsikázás, lovaglás). Hévíz 35, Keszthely- Balaton 40 km.
Kisebb családi és céges rendezvények szervezése, lebonyolítása.

Fácánkert Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, hűtőszekrény, ebédlő, fedett parkoló, szauna, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com