Cédrus Apartman

Cédrus Apartman (1) Cédrus Apartman (2) Cédrus Apartman (3) Cédrus Apartman (4) Cédrus Apartman (5) Cédrus Apartman (6) Cédrus Apartman (7) Cédrus Apartman (8) Cédrus Apartman (9) Cédrus Apartman (10)
Cédrus Apartman adatai:
cím:
Cédrus Apartman
6200   Kiskőrös
Vízmű u. 27.
telefon:
06 20 886 0077
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
férőhely:
2 apartman (8 ágy)
tájékoztató árak:
2500-3800 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 200 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Apartmanunk csendes, rendezett környezetben található, a gyógyfürdőtől nem messze. A lakóháztól függetlenített külön bejárattal rendelkező tetőtér teljes egészében a vendégek kényelmét szolgálja.

A kis és a nagy apartman összesen 8 fő számára nyújt szálláslehetőséget. Igényesen felszerelt apartmanok. A hálószobák és a társalgó kábeltévével felszereltek, és több mint negyven szórakoztató csatorna nézhető, kinek-kinek igénye szerint. A társalgóban internet hozzáférési lehetőség van, és légkondícionáló berendezéssel felszerelt.

A konyhában sütési, főzési lehetőség, és az ehhez szükséges felszerelés biztosított (mikro, villanyfőzőlap, edények, hűtő, egyéb).

A tetőtérben található egy ötven m2-es sportterem (nem klimatizált), ami főleg rossz idő esetén kínál kellemes kikapcsolódási lehetőséget ping-pongozás, csocsó, különböző játékok (hinta, társasjátékok, sakk, gyerekjátékok stb), masszázsfotel, edzőgépek használata, illetve zenehallgatás mellett. A gyönyörű kertben pedig lehetőség nyílik a napozásra, szalonnasütésre, és a kerti pavilonban a patakcsobogást hallgatva az ellazulásra. A szomszédban kerékpár kölcsönözhető.

Javasolt túraút a Soltvadkerti tó, amely kerékpárúton megközelíthető (kb 12 km).

Az apartmanhoz közel található a Fortuna vendéglő, amely szolid árakkal, állandóan kapható menüvel szolgálja a betérő éhes vendégeket. Több pizzéria házhoz szállítja a megrendelt ételt.

 

Kellemes kikapcsolódást!

Cédrus Apartman paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com