Dani Vendégház

Dani Vendégház (1)
Dani Vendégház adatai:
cím:
Dani Vendégház
8784   Kehidakustány
Viola u. 2.
telefon:
83/334-239, 20/368-6630
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
A nyugat-dunántúli Kehidakustány településen található a Dani Vendégház, amely egész évben nyitva áll a pihenni vágyó vendégek előtt. Ez a különös nevű falu híres a környéken lévő látnivalókról, amelyek közül szinte képtelenség válogatni. Horgászati, sportolási, természetjárási, vadászati és lovaglási lehetőségek kínálkoznak ezen a fantasztikus vidéken.

A szállás maga minden komfortelemet tartalmaz, amely a jó hangulatért és a kellemes pihenésért felelős. A szobákban konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó, fürdőkád, mosógép és TV található. A belső udvarban egy tűzhelyet alakítottunk ki, ahol vendégenk kedvükre főzhetnek, süthetnek bármit.

Jöjjön el hozzánk Ön is családjával és barátaival, ha jól akarja érezni magát. Egy percig se gondolkodjon azon, mi legyen az úti cél, legyen a Dani Vendégház vendége!
Dani Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV

Szállás szolgáltatásai: sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com