Admiral Villa Kehida

Admirál Villa Kehida Admirál Kehida apartman 2 Admirál Kehida apartman Admirál Kehida apartman étkező Admirál Kehida pihenő Admirál Villa Kehida előszoba Admirál Villa Kehidakustány kandalló Admirál Villa kertből Admirál Villa utcáról
Admiral Villa Kehida adatai:
cím:
Admiral Villa Kehida
8784   Kehidakustány
Kossuth L. u. 52.
telefon:
06 30 567-9560
fax:
06 83 360 287
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház I.
férőhely:
6 apartman (17 ágy)
tájékoztató árak:
4000-4500 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 300 HUF / fő / éjszaka

Leírás
A Kehidakustyán település neve talán nem olyan ismert az emberek körében, de az tény, hogy kevés ilyen hangulatos település található Magyarországon. Ez a kis falu Nyugat-Dunántúlon terül el, a dimbes-dombos Zala-megye szívében. Friss levegő, csend, madárcsicsergés és a természet közelsége... ha Ön erre vágyik, akkor ez a hely tökéletes célpont lehet mind az Ön, mind családja számára!

Az Admirál Villa Kehida itt várja vendégeit az év 365 napján baráti áraival és vendégszerető személyzetével. Maga a szállás a Kehida Élmény- és Termálfürdő szomszédságában épült, a főbejárattól mindössze 300 méter távolságra. A villa összesen 6 szobával rendelkezik, melyek mindegyike kényelmesen felszerelt.

Az épülethez kert és zárt parkoló is tartozik, ahol vendégei főzni és sütni egyaránt tudnak, gépjárművüket pedig biztonságosan elhelyezhetik anélkül, hogy gondjuk lenne rá. A villában masszázs és kézápolás is található, mint szolgáltatás, amely vendégeink még nagyobb kényelméért és kényeztetéséért felel. Ha szállás után kutakodik, akkor megtalálta, amit keres! Legyen a mi vendégünk ezen a nyáron!
Admiral Villa Kehida paraméterei:


Booking.com