Mária Vendégház

Mária Vendégház (1) Mária Vendégház (2) Mária Vendégház (3)
Mária Vendégház adatai:
cím:
Mária Vendégház
3424   Kács
Fő út 33.
telefon:
49/709-023
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Van Észak-Magyarország vadregényes tájain egy piciny telepüés, amelyet úgy hívnak, Kács. Ezen a vidéken várja Önt és kedves családját, barátait a Mária Vendégház, amely egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt és kész arra, hogy mindenkinek biztosítson néhány kellemes, problémáktól mentes napot pihenés céljából.

A szállás szobáiban maximális kényelem uralkodik. Jól felszerelt konyha, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kényelmes ágyak, televízió, WC, zuhanyzó és fürdőkád biztosítja az otthonos érzést. Zárt ebédlőnkben bárki kényelmesen elköltheti ebédjét, az udvari tűzhely segítségével pedig kerti partik, sütések és főzések szervezhetők.

A környéken bárki kirándulhat kedvére, de akár a helyi nevezetességeket is megnézheti. Várak, múzeumok, hegyek, dombok, patakok és vadregényes erdőségek várják az erre utazókat. Legyen a vendégünk és kapcsolódjon ki nálunk még az idén!
Mária Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com