Erdei Vendégház

Erdei Vendégház (1)
Erdei Vendégház adatai:
cím:
Erdei Vendégház
3424   Kács
Petőfi u. 59.
telefon:
49/709-086
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Szereti Ön a természetet? Szeretne egy kicsit kimozdulni a városi környezetből, maga mögött hagyni a szürke hétköznapokat és friss levegőt szívni a zavaró szmog után? Ha a válasz igen, akkor válassza az észak-magyarországi Kács települést, melynek csendes környékén várja Önt az Erdei Vendégház!

A szobáink mindegyikében teljes komfort és kényelem várja Önt. Jól felszerelt konyha, hűtőgép, kényelmes ágyak, fürdőszoba, WC, zuhanyzó... ezek mind-mind az Ön és családja kényelmét szolgálják. Ezen felül a szálláshoz tartozó belső udvaron főzési és sütési lehetőségek is adottak, de akár egy kellemes kerti parti megrendezésére is lehetőség van.

A környéken számtalan érdekességet találhat az ide utazó. A hegyek tökéletesen helyszínt biztosítanak egy kis kiránduláshoz, de aki szereti a túrázást, az erdőt és az élővilágot, annak is kedvére lesz ez a vidék. Ne késlekedjen sokáig, legyen a vendégünk és foglalja le szállását idejében!
Erdei Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, zárt parkoló, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com