Balogh Apartman

Balogh Apartman (1) Balogh Apartman (2) Balogh Apartman (3) Balogh Apartman (4) Balogh Apartman (5)
Balogh Apartman adatai:
cím:
Balogh Apartman
3424   Kács
Petőfi u. 36
telefon:
49/337-341, 30/324-1088
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Kács Észak-Magyarországon található és egy kellemes, csendes település hírében áll. A környéken számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőség kínálkozik, melynek köszönhetően a család minden tagja jól érezheti magát ezen a vidéken. Önt is szeretettel várja a Balogh Apartman, ez az összkomfortos ház, mely egész évben nyitva áll vendégei előtt.

A szállás önellátó és minden extrával, kényelmi funkcióval rendelkezik. A konyha is jól felszerelt, így aki az otthon ízeket kedveli, az kedvére főzhet nálunk. Gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és egyéb háztartási gépek állnak vendégeink rendelkezésére. A házhoz tartozó nappaliban egy színes TV található, ahol műholdas csatornák szórakoztatják a vendégeket.

Az udvar területén zárt parkolót alakítottunk ki, de ezen felül főzési és bográcsozási lehetőségek is kínálkoznak. Aki a hintaágyak szerelmese, nálunk az is megtalálhatja számítását, hiszen az udvarban egy hintaágy is kialakításra került. Amennyiben szükséges, akár angol nyelvű tolmácsot is biztosunk, így külföldi vendégeinknek sem kell messzire mennie. Legyen a vendégünk Ön is és szálljon meg nálunk!
Balogh Apartman paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kemping, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com