Erdőalja Vendégház

Erdőalja Vendégház (1) Erdőalja Vendégház (2) Erdőalja Vendégház (3) Erdőalja Vendégház (4)
Erdőalja Vendégház adatai:
cím:
Erdőalja Vendégház
8424   Jásd
Patak u. 1/a.
telefon:
88/494-010, 30/314-7621
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, magánszálláshely, falusi szálláshely 4 napraforgós, vendégház, apartman
férőhely:
4 szoba (8 ágy)
tájékoztató árak:
3000 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 380 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Járt már Ön valaha Jásdon? Ez a csodálatos kis falu a Bakony egyik legszebb völgyében található, ahol egészséges, tiszta levegő, csend és nyugalom várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A környék alkalmas arra, hogy mind gyalog- mind kerékpártúrákon vehessünk részt és megismerhessük a környék összes nevezetességét.

Itt várja Önt és családját az Erdőalja Vendégház, közvetlenül a Bakonyi erdő aljában, a Gaja patak mellett. Reggelente madarak csicsergésére és a patak megnyugtató csobogására ébredhetünk, majd megkóstolhatjuk az általunk felszolgált bőséges reggelit. A szálláson lévő összes szoba rendelkezik konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, zuhanyzóval és fürdőkáddal egyaránt.

A belső udvarban egy főzőhely került kialakításra, ahol bográcsozási és szalonnasütési lehetőségek kínálkoznak.

Ne késlekedjen sokáig, legyen a vendégünk ezen a csodálatos helyen! Itt télen és nyáron egyaránt kipihenheti az egész éves fáradalmakat. Mire vár még?
Erdőalja Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: internet

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, teniszpálya, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, tenisz, síelés, lovaglás, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, kastély, vár, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Falusi Turizmus Országos Szövetsége

Booking.com