Oláh Ház

Oláh Ház (1) Oláh Ház (2)
Oláh Ház adatai:
cím:
Oláh Ház
4071   Hortobágy
József Attila u. 7.
telefon:
52/369-158, 30/495-1807
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Járt már Ön valaha Hortobágyon? Bár ezen a helyen a tökéletes síkság az úr, mégis csodálatos vidék ez azok számára, akik a csendet, a friss levegőt és az igazi hungarikumokat keresik. Éppen ezért a régió rendkívül népszerű a külföldiek körében, hiszen az ételek és az itteni szokások megismerésével az ember belekóstolhat az igazi magyar kultúrába.

Hortobágy központjában található a 21 éve működő Oláh Ház, amely tulajdonképpen egy falusi szálláshely a régió minden jelét magán hordozva. 3 különálló szobával várjuk vendégeinket, melyeket tökéletesen felszereltek és mindennel el vannak látva, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. Vendégeink részére internetezési lehetőséget is biztosítunk, így nem érzi majd elvágva magát a külvilágtól. Műholdas televízió, videó és jól felszerelt konyha... ezek is mind Önre várnak.

Látogasson meg minket honlapunkon, hívja elérhetőségeink valamelyikét és foglalja le szállását nálunk, hogy megismerhesse a hortobágyi régió minden nevezetességét!
Oláh Ház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, büfé, bár, TV, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, emlékmű, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com