Apartmanház Hévíz

Apartmanház Hévíz (1)
Apartmanház Hévíz adatai:
cím:
Apartmanház Hévíz
8380   Hévíz
Kisfaludy u. 48.
telefon:
83/341-240
fax:
83/540-420
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
5 apartman
férőhely:
16 fő
(2-4 ágy / apartman)
ár / fő:
2800 - 2800 HUF

Leírás
Sokan talán nem tudják, de Hévíz Európa legnagyobb méretű gyógytava, Keszthelytől és a Balatontól mindössze 7 km-re. Ha az ember ezen a vidéken tölti nyaralását és szabadidejét, egyszerre három varázslatos helyre is ellátogathat a kis távolságoknak köszönhetően.

A hévízi kúrák egyik páratlan különlegessége az, hogy a gyógyulni vágyók a szabad ég alatt, a csodálatos környezetben kezelhetik reumájukat, mozgásszervi és degeneratív betegségüket.

Az apartmanház ezen felül minden kényelmi funkcióval ellátott, ami még kellemesebbé teszi az ide látogatók pihenését, gyógyulását. Komfortos szobák, készséges személyzet, sportolási, fürdési és főzési lehetőség a belső udvarban. Mindez Önre vár, ha ellátogat hozzánk!
Apartmanház Hévíz paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: parkoló, udvari tűzhely, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, hajózás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com