AAA-Apartment 1

AAA-Apartment 1 (1) AAA-Apartment 1 (2) AAA-Apartment 1 (3) AAA-Apartment 1 (4)
AAA-Apartment 1 adatai:
cím:
AAA-Apartment 1
8380   Hévíz
Petőfi S. u. 10-12.
telefon:
36-30/321-8833
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, apartman, Fizetővendéglátó
férőhely:
2 szoba
tájékoztató árak:
3000-4000 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 400 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Hévíz a mai napig az egyik legkedveltebb fürdőhely, ahol a gyógyulni és pihenni vágyó vendégek egyaránt megtalálhatják a nekik való szórakozást. Ezen a csodálatos helyen várja Önöket az AAA-Apartmen, amely a tófürdőtől mindössze 150 méterre található és egész évben nyitva áll az üdülni, pihenni vágyók előtt.

A közelben élelmiszer bolt is található, az épület belsejében pedig kényelmes, funkcióiban könnyedén használható konyha került kialakításra. Ennek közvetkeztében az otthoni ízek kedvelői probléma nélkül főzhetnek, süthetnek bármit, amihez kedvük támad. Ágyaink kényelmesek, a fürdőszoba és a WC igényes, de egy terasz és egy kábel TV is tartozik az apartmanhoz.

A belső udvaron kialakítottunk egy főzőhelyet, ahol a sütési és a főzési lehetőségek mellett kerti partik megrendezésére is van mód. Ezen felül számtalan egyéb szórakozást nyújt a környék és természetesen a természeti értékek sem elhanyagolhatók. Ne keresgéljen tovább, ha szállásra vágyik! Legyen a mi vendégünk!
AAA-Apartment 1 paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com