Nádkunyhó Vendégház

Nádkunyhó Vendégház (1) Nádkunyhó Vendégház (2) Nádkunyhó Vendégház (3)
Nádkunyhó Vendégház adatai:
cím:
Nádkunyhó Vendégház
9934   Hegyhátszentjakab
Dózsa út 4.
telefon:
94/426-161, 70/210-5602
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Járt már Ön valaha az Őrség kapujában? Itt található Hegyhátszentjakab település, ahol a Nádkunyhó Vendégház személyzete szeretettel várja Önt és családját, illetve barátait néhány kellemes nap eltöltése céljából. A vendégház 2 db 2x2 szobás különbejáratú házból áll, de ezen kívül 3 db 2 ágyas szobát is rendelkezésre tudunk bocsájtani.

A környéken egy parkosított terület húzodik, ahol hinta, tűzrakóhely, homokzó, kemence és kerti pihenőház teszik még kellemesebbé a nyaralást. Annak sem kell elkeserednie, aki autóval érkezik, hiszen a zárt parkolóban a gépjárművek is könnyedén elhelyezhetők.

Nem messze található a Vadása-tó, ahol strandolási, horgászat és kerékpározási lehetőségek kínálkoznak. Töltse aktív pihenéssel szabadságát és legyen a vendégünk idén nyáron is!
Nádkunyhó Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, tűzhely, zárt parkoló, kert, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com