Kakukkvirág Vendégház

Kakukkvirág Vendégház (1) Kakukkvirág Vendégház (2) Kakukkvirág Vendégház (3) Kakukkvirág Vendégház (4) Kakukkvirág Vendégház (5) Kakukkvirág Vendégház (6) Kakukkvirág Vendégház (7)
Kakukkvirág Vendégház adatai:
cím:
Kakukkvirág Vendégház
9934   Hegyhátszentjakab
Kossuth L u. 18.
telefon:
30/309-3992
nyitva:
márc. 15. - nov. 2.
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba (6 ágy)
tájékoztató árak:
2500-3300 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
Hegyhátszentjakab egy csodálatos, csendes kis település a nyugat-dunántúli régióban. Március 15. és november 2. között nyitva áll Ön és családja előtt a Kakukkvirág Vendégház, amelyben 2 szoba és összesen 6 ágy került elhelyezésre, kialakításra. A szállás így tökéletes családok, kisebb baráti társaságok számára.

A szállás maga az Őrségben, azon belül is az Őrségi Nemzeti Park területén helyezkedik el. Közel van hozzánk a Vadása és a Borostyán tó, amely tökéletesen alkalmas horgászásra, csónakázásra és fürdésre egyaránt. A hely híres csodaszép erdeiről, valamint a jégkorszakról megmaradt tőzegmohás láprétjéről.

A vendégház tökéletesen felszerelt konyhával, tűzhellyel, hűtőszekrénnyel és kényelmes ágyakkal van berendezve, így minden adott a kényelmes időtöltéshez. Amennyiben Ön szereti a kerti partikat és a főzést, sütést a szabadban, bátran használhatja az udvaron kialakított tűzhelyet. Foglalja le szállás időben és töltse el nálunk szabadidejét! Higgye el, nem fogja megbánni!
Kakukkvirág Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szoba paraméterei: TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kerti bútorok, játszóhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, emlékmű, posta, fazekasok, bemutató gazdaság, állatok


Booking.com