Major Vendégház

Major Vendégház (1)
Major Vendégház adatai:
cím:
Major Vendégház
3936   Háromhuta
Petőfi u. 47.
telefon:
47/338-121
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Ugye Ön is érezte már, hogy elege van a nagyvárosi forgatagból és szeretne egy kicsit kimozdulni a természetbe, hogy feltöltődjön energiával? Ugye szeretné néha kiszellőztetni az agyát és a friss levegőn sétálni, hogy újult erővel lásson neki a hétköznapok fárasztó feladatainak? Ha a válasz igen, akkor látogasson el a Major Vendégházba, ahol egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

A szállás Háromhuta csendes övezetében található, csodaszép hegyek és madárcsicsergéstől hangos erdők szomszédságában. Természetesen minden kényelmi funkcióval rendelkezünk, ami a kellemes utazáshoz és időtöltéshez szükséges. Jól felszerelt konyha, tűzhely, mosógép, WC, zuhanyó, fürdőszoba és kényelmes ágyak várnak itt Önre és családjára.

Az udvarban kialakítottunk egy hangulatos főzőhelyet, ahol kerti partik megrendezésére is lehetőség van, de akár a gyerekek is könnyedén találhatnak itt elfoglaltságot. Ha tökéletes kikapcsolódásra vágyik, nem kell tovább keresgélnie, hiszen a Major Vendégház mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezze magát szabadidejében.
Major Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, parkoló, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com