Tulipán Vendégház

Tulipán Vendégház (1) Tulipán Vendégház (2) Tulipán Vendégház (3) Tulipán Vendégház (4) Tulipán Vendégház (5) Tulipán Vendégház (6) Tulipán Vendégház (7) Tulipán Vendégház (8) Tulipán Vendégház (9) Tulipán Vendégház (10) Tulipán Vendégház (11) Tulipán Vendégház (12) Tulipán Vendégház (13) Tulipán Vendégház (14) Tulipán Vendégház (15)
Tulipán Vendégház adatai:
cím:
Tulipán Vendégház
4200   Hajdúszoboszló
Tulipán u. 13.
telefon:
0036 30 5 111 222, 00 36 52 359 743
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
férőhely:
4 szoba (9 ágy)
2 apartman (7 ágy)
tájékoztató árak:
2500-3500 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 410 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Egész évben várjuk kedves Vendégeinket a Tulipán Vendégházban, amely Hajdúszoboszlón található, Európa egyik legnagyobb és legmodernebb fürdőjével rendelkező városában.A szállás maga mindössze 5 perc sétára helyezkedik el az Aqua-Palace-tól és a gyógyfürdőtől. Ez a hely nagyszerű alkalmat biztosít az egész családnak egy kellemes fürdőzéshez akár szórakozási, akár gyógyulási céllal.

A vendégházat mind nagycsaládosok, mind baráti társaságok részére ajánljuk, hiszen 3 darab 2 ágyas szovábal rendelkezünk, illetve 1 db négyágyas szobával, melyek mindegyikénen megtalálható az összes komfortelem. Az épületben egy nappali és egy jól felszerelt konyha is helyet kapott, így az otthoni ízek kedvelői is kedvükre főzőcskézhetnek nálunk.

Az udvaron 2 db garázs található, de ezen felül az udvarban is leparkolhatják gépjárművüket. Természetesen főzési, grillezési és bográcsozási lehetőség is adott az udvari tűzhelynek köszönhetően. Legyen a vendégünk!
Tulipán Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, lovaglás, horgászat, csónakázás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com