Szilfa Üdülőház

Szilfa Üdülőház (1)
Szilfa Üdülőház adatai:
cím:
Szilfa Üdülőház
4200   Hajdúszoboszló
József Attila u. 2-4.
telefon:
52/557-718, 30/525-7249
fax:
52/270-414
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház III

Leírás
Európa egyik leglátogatottabb és legszínvonalasabb fürdőkomplexuma kétségkívül Hajdúszoboszlón található. A fürdő szomszédságában épület a Szilfa Üdülőház, amit minden ide látogató turistának szívből ajánlunk! Hogy miért? Mert vendégszerető személyzet és modern környezet várja a nálunk megszálló vendégeket.

Az Üdülőház földszintjén egy pékség, egy élelmiszerbolt és számos egyéb üzlet került kialakításra, de található itt egy vendéglátó hely is, annak érdekében, hogy a vendégeink semmiben se szenvedjenek hiányt. Aki magyaros, ízletes ételekre vágyik, annak melegen ajánljuk a Szilfa Éttermet és a Kemencés Csárdát, ahol csupa finomsággal kedveskednek a látogatóknak.

Tekintse meg honlapunkat és foglalja le modern szobáink valamelyikét, ahol egész évben várjuk az üdülni, pihenni vágyókat!
Szilfa Üdülőház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, étterem, kert, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: HVG Klub

Booking.com