Judit Ház

Judit Ház (1)
Judit Ház adatai:
cím:
Judit Ház
4200   Hajdúszoboszló
Széchenyi u. 2/c.
telefon:
30/9988-317
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Hajdúszoboszló egy olyan hely, amely mindig is híres volt fantasztikus fürdőkomplexumáról és vendégszeretetéről, amely a turisták és a külföldiek felé irányul. Ezen a településen egymást érik a szállások, s bárki megtalálhatja a saját számítását. Engedje meg mégis, hogy a Judit Ház magánszálláshelyet figyelmébe ajánljuk, hiszen számtalan szolgáltatással várjuk itt kedves vendégeinket!

A szállás ideális kisebb baráti társaságok és családok számára. Gyermekkel és öregekkel érkezők itt egyaránt jól érezhetik magukat. A szobákban mikrohullámú sütő, konyha, hűtőszekrény található, de ugyanakkor TV, fürdőkád, fürdőszoba, zuhanyzó és WC is gondoskodik a felhőtlen pihenésről.

A környéken cukrászda, gyorsétterem, kávéház, a híres hajdúszoboszlói strandkomplexum, múzeum, mozi, szolárium és szauna várja az érdeklődőket az év 365 napján. Nem kell tovább keresgélnie, látogasson el Szoboszlóra és érezze jól magát nálunk!
Judit Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: konyha, tűzhely, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, mozi, posta, pénzváltás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com