Hotel Hortobágy

Hotel Hortobágy (1)
Hotel Hortobágy adatai:
cím:
Hotel Hortobágy
4200   Hajdúszoboszló
Mátyás Király Sétány 3.
telefon:
52/271-431
fax:
52/271-431
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***

Leírás
A Hortobágy minden évben csak úgy vonzza a turistákat, s noha teljesen sík felszíne nem sok izgalmat kínál első látásra, mégis csodálatos látnivalókkal és érdekességgel várja a pihenni vágyó utazót. A híres gasztronómiai csodák, az állatok közelsége és a szikrázó napsütés mind-mind azt szolgálják, hogy Ön és családja jól érezhesse magát itt. Nem is beszélve a csendről, amely az egész környéket uralja, s amely valóságos felüdülés a  nagyvárosi, nyüzsgő élet után.

A Hotel Hortobágy sok szeretettel várja Önt egész évben kényelmes szobáival és barátságos személyzetével. Szobáink mindegyikében minibár, kényelmes ágyak, WC és zuhanyzó található. Akik az otthoni ízeket kedvelik, azok használhatják komfortos konyhánkat, de a hagyományos ételek kedvelőinek sok szeretettel ajánljuka a környék éttermeit, ahol a regionáls finomságok mellett egyéb különlegességek elfogyasztására is van lehetőség.

A környéken számtalan szórakozási lehetőség van, így mielőtt utazásra szánja el magát, feltétlenül érdeklődjön, milyen programokkal várja Önt a régió. Legyen a vendégünk és kapcsolódjon ki nálunk!
Hotel Hortobágy paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, étterem, szauna, szolárium, kert, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, sporteszköz-kölcsönzés, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com