Apartmanvár

Apartmanvár (1) Apartmanvár (2) Apartmanvár (3)
Apartmanvár adatai:
cím:
Apartmanvár
4200   Hajdúszoboszló
Beke u. 2.
telefon:
30/257-2109
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Ki ne szeretné Hajdúszoboszlót, amely méltán híres mind a magyar, mind a külföldi turisták, pihenni vágyók körében? Ezen a csodálatos helyen tökéletesen ki tud kapcsolódni az utazó, amely elsősorban a híres strandfürdőnek és termálfürdőnek köszönhető. Az Apartmanvár elnevezésű szálláshely a belváros zajától távol, ám a fürdőhöz és a nemrégiben kialakított horgásztóhoz közel fekszik.

Az épület középkori hangulatot idéz, ám a felszereltsége megfelelően korszerű ahhoz, hogy vendégeink élvezni tudják az itt töltött napokat. Kisebb és nagyobb társaságokat egyaránt szeretettel várunk, hiszen az épülethez egy hatalmas kert is tartozik, amely megfelelő helyet biztosít mindenkinek.

Az ebédlőben születésnapok, legénybúcsúk és egyéb nagyszabású rendezvények szervezésére van lehetőség. Fűthető szobák, pótágyazási lehetőségek, finom ételek... ez mind-mind Önre, családjára és barátaira vár. Legyen a vendégünk az Apartmanvárban!
Apartmanvár paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, buszparkoló, lovaglás, horgászat, csónakázás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, mozi, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com