Angelika Apartmanház

Angelika Apartmanház (1)
Angelika Apartmanház adatai:
cím:
Angelika Apartmanház
4200   Hajdúszoboszló
Deák Ferenc u. 14.
telefon:
52/272-677, 30/945-2656
fax:
52/272-677
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
apartmanház

Leírás
Hajdúszoboszló mindig is rendkívül közkedvelt volt a turisták körében. Nem csupán a magyar vendégek, de a németek és egyéb külföldi turisták is szívesen látogatnak el ide, hiszen az itteni gyógyfürdő és strand európai szintű szolgáltatást nyújt mindenkinek. Ha úgy dönt, hogy ide szervezi nyaralását, utazását, akkor látogasson el az Angelika Apartmanházba, amely egész évben tárt karokkal várja vendégeit!

Maga a szállás mindössze 3 perc sétára található a gyógy- és strandfürdő bejáratától. Aki nálunk megfordul, az garantáltan elégedetten távozik innen, hiszen mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy vendégeink elégedettek legyenek. Szobáink mindegyik komfortosan felszerelt, otthonosan berendezett, így Ön és családja úgy érezheti magát itt nálunk, akárha otthon lenne.

A szálláshoz egy biztonságos parkoló és egy kert is tartozik, ahol főzni és sütni egyaránt tudnak vendégeink. Jöjjön el ebbe a pezsgő kisvárosba, látogassa meg a nevezetességeket és sétáljon a városban kedvére, megízlelve az alföldi régió savát-borsát!
Angelika Apartmanház paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, zárt parkoló, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, színház, mozi, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com