Szederfa Panzió

Szederfa Panzió adatai:
cím:
Szederfa Panzió
9026   Győr
Hédervári út 16.
telefon:
96/319-264, 30/236-1706
fax:
96/319-264
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, panzió III.
Leírás
A Szederfa Panzió egyik érdekessége az, hogy vendégeinket különféle akciókkal próbáljuk magunkhoz csábítani. Például minél több időt tölt el nálunk, annál nagyobb kedvezmény illeti Önt meg! Ugye jól hangzik?

Ha Győrben szeretne kikapcsolódni, akkor feltétlenül látogasson meg minket! Panziónk mindössze 1-2 percre található a történelmi városrész nevezetességeitől. Mind a múzeumok, mind a Nemzeti Színház könnyedén elérhető innen, de számtalan szórakozási lehetőséget és éttermet, kávézót is talál a környéken.

Szobáink természetesen TV-vel vannak felszerelve, de ezen felül zuhamyzót és WC-t is kialakítottunk a nagyobb kényelem érdekében. Nem mindegy, hogy tölti az ember a szabadságát. Ön se elégedjen meg a kevesebbel, legyen a mi vendégünk!
Szederfa Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, mikro, ebédlő, zárt parkoló, kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, horgászat, csónakázás, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com