Gönci Turistaszálló

Gönci Turistaszálló (1)
Gönci Turistaszálló adatai:
cím:
Gönci Turistaszálló
3895   Gönc
Károlyi Gáspár u. 31/b.
telefon:
46/388-052
fax:
46/388-052
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
turistaszálló

Leírás
Ha szeretné megismerni a Zemplén csodálatos vidékét és egyúttal egy olyan helyen megszállni, amely olcsó, vendégszerető és minden szempontból ideális, akkor ne habozzon, válassza a Gönci Turistaszállót és legyen a vendégünk az év bármely szakában, akár télen, akár nyáron!

Használja ki az őszt és túrázzon egyet a színes falevelektől tarka erdőben, majd szálljon meg a jól felszerelt szobáink egyikében, ahol konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó és kényelmes ágy várja Önt! Ha a nagy túra után egy családi vagy baráti sütésre, főzésre vágyik, akkor is jó helyen jár, hiszen a belső udvarunkban mindez könnyen kivitelezhető.

Tekintse meg a régió eseménynaptárát, mielőtt elindul, szerelkezzen fel minden szükséges túrafelszereléssel és legyen a vendégünk ezen a felejthetetlen helyen, ahol minden az Ön kényelmét és kellemes időtöltését szolgálja!
Gönci Turistaszálló paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, kávéház, vadászat, természetjárás, erdő/park, strand, múzeum, vár, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com