Híd - Presszó - Panzió

Híd - Presszó - Panzió (1) Híd - Presszó - Panzió (2) Híd - Presszó - Panzió (3) Híd - Presszó - Panzió (4) Híd - Presszó - Panzió (5)
Híd - Presszó - Panzió adatai:
cím:
Híd - Presszó - Panzió
3854   Gibárt
Kossuth u. 1/a.
telefon:
46/386-057
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III., egyéb
férőhely:
5 szoba
tájékoztató árak:
2000-2500 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
Ha azt mondjuk, Gibárt, talán senki nem kapja fel rá a fejét. De ha azt mondjuk, hogy Észak-Magyarország, akkor mindenki tudja, miért híres ez a vidék és miért szereti annyit turista évről-évre meglátogatni. A csodálatos vidék, a hegyek és a friss levegő könnyedén feltölti az embert egy hosszú év után, amit munkával töltünk. Ha szeretne Ön is feltöltődni, jöjjön el hozzánk családja, barátai társaságában a Híd-Presszó-Panzió nevű szálláshelyre, amely a Gibárt nevű település csendes kis utcájában található és egész évben nyitva áll vendégei előtt!

Kedvező árakkal és barátságos szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. A falu a Hernád völgyében található, ahonnan számtalan érdekességet látogathat meg az ember szinte pillanatok alatt. Várak, múzeumok, csodaszép erdők és természetesen az égre törő hegyek teszik teljessé az itt töltött időt.

A szálláson minden kényelmi funkció megtalálható, amely segít Önnek és családjának a kikapcsolódásban. Jól felszerelt szobák, kényelmes ágyak, modern konyha és tiszta, igényes WC, fürdőszoba került kialakításra szobáink mindegyikében. A belső udvarban elhelyezett tűzhelyen főzni és sütni egyaránt lehet, így a kerti partik megrendezésének sincs különösebb akadálya. Legyen a vendégünk és töltse nálunk szabadidejét!

Híd - Presszó - Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: önellátó, büfé, bár, sporteszköz-kölcsönzés

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com