Boros Kastély Vendégház

Boros Kastély Vendégház (1) Boros Kastély Vendégház (2) Boros Kastély Vendégház (3) Boros Kastély Vendégház (4) Boros Kastély Vendégház (5) Boros Kastély Vendégház (6) Boros Kastély Vendégház (7) Boros Kastély Vendégház (8) Boros Kastély Vendégház (9) Boros Kastély Vendégház (10)
Boros Kastély Vendégház adatai:
cím:
Boros Kastély Vendégház
8640   Fonyód
Csisztai út 10.
telefon:
06 85 360-458, 06 30 241-7178
fax:
06 1 328-0179
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
férőhely:
10 szoba (27 ágy)
tájékoztató árak:
6500-7000 HUF / fő reggelivel
IFA: 300 HUF / fő / éjszaka

Leírás

A Boros Kastély Vendégház

 

Fekvése:

A Boros Kastély Vendégház a Balaton mellett Fonyódon található.
Egykoron a Zichy család tulajdonában lévő kastélyépület 30 ha-os őspark közepén, az üdülőövezettől távol, természetvédelmi területen helyezkedik el, a környék jelentősebb vadászterületeinek szomszédságában.

Az épület Gróf Zichy Béla nyári lakhelye volt, később állami tulajdonba került, miközben állapota folyamatosan romlott.
A rekonstrukciós munkálatok, kisebb átépítések 2000-re teljesen befejeződtek, külsejét és belső harmóniáját tekintve is megőrizte a történelmi múlt hangulatát és visszakapta eredeti szépségét.
Jelenleg a legkorszerűbb igényeket kielégítő, színvonalas, modern vendégházként várja vendégeit.


Az épület bemutatása:

 

A kastély meleg, otthonos atmoszféráját a földszintjén lévő hangulatos étterem, a kényelmes, korabeli biedermeier bútorokkal berendezett társalgó és az eredeti fafűtéses cserépkályha és kandalló biztosítja.

A múltat idéző nyugodt, kellemes hangulatú kastély kiválóan alkalmas esküvők, családi, baráti találkozók, rendezvények megtartására.

 A kastély 30 hektáros parkja kerti grill-party, zenei rendezvények, programok szervezésére csodálatos, meghitt környezetet biztosít.

A földszinti helységben 80-90 fő étkezését tudjuk lebonyolítani bármilyen jellegű rendezvény esetén.

 

Tréningek, rendezvények:

 

A 20-25 főt befogadó különterem elegáns és meghitt környezetet és ideális helyszínt biztosít továbbképzések, tréningek, konferenciák, vállalatok és cégek szakmai értekezleteinek, rendezvényeinek megszervezéséhez.

Írásvetítőt, flipchart táblát, TV-t,CD/DVD- lejátszót, videót,Wifi elérhetőséget ingyenesen biztosítunk, projektor kölcsönözhető.

A rendezvények, tréningek ideje alatt garantáljuk a kastély kizárólagos használatát a programok zavartalansága érdekében.


Az épület körüli óriási terület változatos domborzati viszonyai miatt kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek, outdoor programok megtartására.

 

 

 

 

Esküvők:

 

Tegye felejthetetlenné közös életük egyik legszebb napját. Tartsák nálunk esküvőjüket és lakodalmukat. Az esküvő szervezését és lebonyolítását 90-100 főig külön szervezési díj nélkül teljes körűen vállaljuk! Az esküvő ideje alatt garantáljuk a kastély kizárólagos használatát az ünnepély zavartalansága érdekében.

100 fő felett lehetőség van a kertben rendezvénysátor felállítására, a polgári szertartás lebonyolítására és egyedi műsorok,programok,megrendezésére is.

 


Elhelyezés, szobák:

 

3 db kétszobás 3-4 fős apartman, 7 db 2 ágyas szoba , 1 db 3 ágyas szoba, összesen 27-28 fő elhelyezése lehetséges. További 3 fő pótágyas elszállásolására van lehetőség, így a ház teljes kapacitása 30 fő.

 

A. Kétlégterű családi szoba:  két hálószobából álló fürdőszobás(zuhanyzós) 3-4 ágyas (egyik szoba francia ágyas, a másikban 1-2 db különágy) a szobához nagy terasz is tartozik kerti bútorokkal. A szobák szükség esetén babaággyal vagy pótággyal  bővíthetőek. (I. emeleten  3 db )

 

B. Standard szoba: 2 -3ágyas fürdőszobás (zuhanyzós) szobák ( I. emelet 2 db, II. emeleten 5 db, melyből egy teraszos)

A szobák mindegyike pótágyazható.

 

Az apartman jellegű szobák kétlégterűek, gyermekes családok részére is ideálisak.

 

Kisgyermekeknek rácsos gyermekágyat, járókát, etetőszéket, babakádat biztosítunk.


Ellátás:

 

Reggeli: Büféreggeli

Félpanziós ellátás: Csoportos foglalás esetén fél és teljes panzió menüválasztásos rendszerben igényelhető.

Vendégeinknek 10 %-os kedvezményes félpanziós étkezési lehetőség a környék éttermeiben étkezési kuponunk felmutatásával.

 

A bensőséges, meghitt hangulatról, a vendégek maximális kényelméről és kiszolgálásáról a vendégszerető személyzet és a tulajdonos család tagjai személyesen is gondoskodnak.

 

Ingyenes szolgáltatások:

 

 Wifi internet elérhetőség minden szobában, ébresztő szolgálat, parkoló, színház, vonatjegy, taxi rendelés, szobaszervíz, gazdag programajánlat összeállítása, szabadtéri medence, nyári terasz, konferenciaterem, kerti grill, sportpálya (tollaslabda, röplabda, kispályás foci), asztalitenisz, darts, gyermekjátszótér, gyermekkerékpár,gyermekjátékok, zárt kerékpár tárolási lehetőség.

 

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: 14 féle masszázs, arcpakolások, pedikűr, manikűr. kerékpár kölcsönzés és szervíz vitorlázás, horgászat, vadászat, íjászat leegyeztetése, lovas sétakocsizás, borkóstoló, bogrács és grill – party előkészítése.

 

 

 

 

 

Ajánlott programjaink:

 

1.) Lovaskocsis kirándulás és folklórdélután a közeli Buzsákra hangulatos pincés vacsorával a faluház és a tájház megtekintésével.

2.)Badacsonyi és tihanyi hajós kirándulás és túra ebéddel borkóstolással.

3.)Sétahajós,bohóchajós programok,retro diszkóhajó és szupergyors vizitaxi Badacsonyba szuperyachton.

4.)Egész napos vitorlástúra étkezéssel Badacsonyba a Balaton legnagyobb vitorlásán a Phoenixen.

5.)Lovasbemutató, borkóstoló és kemencés vacsora folklórműsorral kedvezményes belépővel a rádpusztai Csárda és Szabadidő Centrumba transzfer busszal.

6.) Ismeretterjesztő barangolás Kisberényben,ismerkedés az ősi magyar harcmodorral és kultúrával.

 

Kedvezményes napi belépőjegy a közeli Csisztapuszta gyógyfürdőbe.

Vendégeink előzetes bejelentkezés alapján 14 féle masszázs közül választhatnak.

 

Kikapcsolódás, sportolási lehetőségek:

 

Gyógyfürdő: kastélytól 4 km-re található a külföldi vendégek által is elismert Csisztapuszta-fürdő, melynek gyógyhatású, 37-42°C-os, magas kéntartalmú termálvize reumatikus és izületi fájdalmak kezelésére kiválóan alkalmas. A szállóvendégeink kedvezményes belépővel vehetik igénybe.

 

Masszázs: 14 féle hagyományos és kényeztető masszázs közül választhatnak vendégeink.


Lovaglás: Rádpusztán, mely Fonyódtól 20 perc távolságra található  Boglárlelle mellett. Látványos lovas és csikós bemutatót láthatnak, fogathajtást és lovaglást tanulhatnak az érdeklődők.

 

Lovas sétakocsikázás: A kastélytól indulva lehetőség van sétakocsival bebarangolni Fonyódot és környékét.

 

Természetjárás: Az őspark és a hozzá tartozó természetvédelmi terület számos ritka növény és állatfajnak ad otthont.
A séták közben szarvascsordát, vaddisznót, fácánt, védett madarakat, nem ritkán gólyát is láthat a természetkedvelő vendég.


Horgászat: A park mentén húzódó csatorna, valamint a mesterséges horgásztó a horgászást és csónakázást szeretők paradicsoma. Napi horgászjegyet biztosítunk.


Kerékpártúra: Kerékpár bérlésre van lehetőség, mellyel a balatonparti kerékpárút könnyen és gyorsan elérhető. Az épület mellett zárt kerékpár tárolási lehetőséget biztosítunk.


Úszás,strand: Az épület mellett feszített víztükrű nyitott medence várja a kedves vendégeket. Fonyód 5 nagy ingyenes balatoni strandja a szállótól kb. 1,5 km-re található.

Kirándulás,séta: A kirándulni vágyóknak az őspark gesztenyefasoros sétányai, a fonyódi Várhegy és a Sipos-hegyi kilátó, a Palánkvár és a páratlan látványt nyújtó Panoráma sétány a Balaton teljes panorámájával felejthetetlen élményt nyújt.

 

Hajózás: Fonyódról menetrendszerű hajók indulnak Badacsonyba. Rendszeresen indul sétahajó,gyermekhajó,retro diszkóhajó valamint szupergyors vizitaxi (Calypso Yacht),amely 10 perc alatt Badacsonyba viszi utasait.

 

Borkóstolás, borvacsora: előre egyeztetett menü alapján hangulatos esti borkóstolóval egybekötött vacsorát szervezünk társaságok, csoportok részére helyi ételkülönlegességekből, valamint  a boglári és lellei borvidék híres pincészeteinek boraiból.

 

Szórakozás:Esti diszkó, karaoke show, lézershow, zenés,táncos műsorok szervezése a helyszínen.


Fonyód centrumában, szauna, szolárium, kozmetika, atlétika pálya, teniszpályák, üzletek, képzőművészeti galériák várják a kedves vendégeket.


Fonyód további nevezetessége a Hajóállomás és a vitorláskikötő, ahol hajó, csónak, szörf és vitorlás kölcsönözhető.

Érdemes felkeresni a népművészetéről híres Buzsák település tájházi gyűjteményét.

 

A fonyódi kikötőből indulnak sétahajók az északi part nevezetes üdülőhelyeire, többek között Badacsonyba és Szigligetre is, mely Magyarország híres borvidékeinek egyike, ezért érdemes egy borkóstolással egybekötött kirándulást választani.

Ha egy igazi romantikus, csendes, balatoni klímájú környezetre vágyik és ismertetőnkkel sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük, hívjon bennünket a további információkért, hogy minél hamarabb vendégeink közt köszönthessük Önt és kedves családját, kollégáit!

2010. évi áraink

        

                 Szállásdíj reggelivel 1 főre

  Szoba besorolása

A

B

  Ágy/férőhely 

  igénybevétele

 

 3-4 fő

 

  2 fő

 

  1 fő

 

   2 fő

 

  1 fő

      

  Ár: Ft/fő/éj

      

 

 6.000,-

 

 7 000,-

 

 8.000,-

 

  6.500,-

 

 8 000,-

 

 

A, B típusú szobák  kedvezményei:

Gyermekkedvezmény:  4 éves korig ingyenes,

4-12 éves korig 40 %-ék kedvezmény

Egyágyas felár: 1500 Ft/fő/éj

Pótágy felnőtt:4500 Ft/fő/éj reggelivel

Pótágy gyermek:3000 Ft/éj

 

Csoportkedvezmény a szállásdíjból: 15 fő felett 10%

 

5=6 Egész évben ötöt fizet, hatot kap akció

 

Háziállat , kisállat hozható: 1500 Ft/nap

 

Rendezvények díjtétele előzetes egyeztetés alapján

 

Csoportok, baráti társaságok részére már 15 fő felett minimum 2 éjszaka foglalás esetén kedvezményes ajánlatot küldünk.

 

Helyszínen fizetendő: Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/nap

Boros Kastély Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német, francia

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, zárt parkoló, TV, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szauna, múzeum, vár, emlékmű


Booking.com