Rózsa Vendégház

Rózsa Vendégház (1) Rózsa Vendégház (2) Rózsa Vendégház (3)
Rózsa Vendégház adatai:
cím:
Rózsa Vendégház
3324   Felsőtárkány
Fő út. 216.
telefon:
36/434-404
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
A Rózsa Vendégház Észak-Magyarország festői vidékén található, ahol számtalan hegy, domb és erdőség teszi még vadregényesebbé ezt a fantasztikus tájat. Ha Önnek is elege van már a nagyvárosi forgatagból és szeretne végre egy kis friss levegőt szívni, akkor ne keresgéljen tovább, hiszen ez a hely Önnek teremtetett!

A szállás maga csodaszép helyen fekszik, egy csodálatos hegy lábánál. A szobákban minden összkomfortért felelős elem megtalálható. Igényesen kialakított konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, televízió, rádió, telefon, zuhanyzó és WC felel a még kellemesebb időtöltésért.

Az udvaron parkoló és udvari tűzhely került kialakításra, ahol hangulatos bográcsozást és sütést-főzést lehet rendezni akár a család, akár a barátok társaságában. Hívjon minket elérhetőségeink egyikén és legyen a vendégünk!
Rózsa Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, parkoló, zárt parkoló, TV, telefon, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com