Park Hotel Táltos

Park Hotel Táltos (1) Park Hotel Táltos (2) Park Hotel Táltos (3)
Park Hotel Táltos adatai:
cím:
Park Hotel Táltos
3324   Felsőtárkány
Ifjúság út. 1.
telefon:
36/436-630
fax:
36/434-631
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház

Leírás

Észak-Magyarország festői vidékén található Felsőtárkány, ez a csodaszép hely, amely tökéletes felüdülést és alkalmat biztosít arra, hogy az ember elszabaduljon a szürke hétköznapok fogságából és friss levegőt szívjon. Aki városi ember, az bizonyára vágyik erre az élményre. Ha Ön is ezek közé az emberek közé tartozik, akkor jöjjön el hozzánk a Park Hotel Táltos szállodába és legyen a vendégünk!

Egész évben várjuk kedves Vendégeinket, komfortos, kényelmes szobáinkkal. A szobákban WC, zuhanyzó, televízió, fürdőkád, konyha, tűzhely és hűtőszekrénnyel felszerelt apartmanjaink tökéletes szórakozást és pihenést nyújtanak a család minden egyes tagjának.

A környéken teniszezési, lovaglási, sporteszköz-kölcsönzési, természetjárási és fürdőzési lehetőségek adottak. Jöjjön el hozzánk az év bármely szakában, itt garantáltan jól érezheti majd magát!

Park Hotel Táltos paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, teljes ellátás, ebédlő, zárt parkoló, bár, szauna, szolárium, teniszpálya, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: tenisz, lovaglás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, múzeum, vár, emlékmű, színház, posta


Booking.com