Kemping és Ifjúsági Tábor

Kemping és Ifjúsági Tábor (1)
Kemping és Ifjúsági Tábor adatai:
cím:
Kemping és Ifjúsági Tábor
3324   Felsőtárkány
Ifjúság út
telefon:
36/434-353 36/434-527
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kemping *
szobák:
6
férőhely:
44
ár / fő:
990 - 990 HUF
Leírás
Nincs is jobb, mint egy jó kis táborozás a barátokkal, a családdal. Gyermekkorunkban mindannyian arra vágytunk, hogy sátorban aludhassunk és bográcsban főzhessük az ételt. A tábortűznél beszélgetni szintén egy nagyon kellemes élmény. Ha ellátogat hozzánk a Kemping és Ifjúsági Táborba, akkor átélheti gyermekkora minden élményét az észak-magyarországi Felsőtárkány területén.

Egész évben várjuk vendégeinket ezen a fantasztikus helyen. Önellátó, félpanziós és teljes ellátással készülünk vendégeink részére, de ezen kívül hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, buszparkoló, büfé, TV és telefon is mindenki rendelkezésére áll. Kutyával és macskával rendelkező vendégeinknek sem kell kedvencüket otthon hagyni, hiszen hozzánk minden állat behozható.

Jöjjön el erre a csodálatos helyre, szippantson egy mélyet a friss levegőből és gazdagodjon Ön is kellemesebbnél.kellemesebb emlékekkel! Ne maradjon otthon idén nyáron sem!
Kemping és Ifjúsági Tábor paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, buszparkoló, büfé, TV, telefon, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: étterem, cukrászda, lovaglás, vadászat, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, múzeum, emlékmű, színház, posta, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com