Hársfa Vendégház

Hársfa Vendégház (1) Hársfa Vendégház (2) Hársfa Vendégház (3) Hársfa Vendégház (4)
Hársfa Vendégház adatai:
cím:
Hársfa Vendégház
3932   Erdőbénye
Kossuth u. 34.
telefon:
47/336-026 30/466-4860
fax:
47/336-026
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Tokaj-hegyalja nem csupán a minden évben megrendezésre kerülő Hegyalja fesztiválról híres, hanem a természeti kincsekről is, amit az erre vetődő utazó láthat itt töltött szabadideje során. Innen nem messze fekszik Erdőbénye, a Nagyalföld és a Zemplén-hegység találkozásánál, egészen pontosan az Aranyosi völgy kapujában. Maga a település hegyekkel van körülvéve, aminek köszönhetően friss levegő és madárcsicsergés vár az ide látogatókra.

Itt található a Hársfa Vendégház, amely egész évben várja a látogatókat. A szobákban WC, zuhanyzó, konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő és TV található, míg az udvarban egy tűzhely került kialakításra, ami ideális főzésre és szallonasütésre.

Ne higgye, hogy Önnek nem jár egy kis kikapcsolódás! Szedje össze barátait és családját, majd induljon útnak és legyen a vendégünk ezen a csodálatos helyen!
Hársfa Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, TV, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, erdő/park, múzeum, vár, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com