Várkastély Szálló és Étterem

Várkastély Szálló és Étterem (1) Várkastély Szálló és Étterem (2) Várkastély Szálló és Étterem (3) Várkastély Szálló és Étterem (4)
Várkastély Szálló és Étterem adatai:
cím:
Várkastély Szálló és Étterem
8913   Egervár
Vár u. 1.
telefon:
92/364-015
fax:
92/364-015
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel, kastélyszálló
Leírás
Egervárnak nem sok köze van Eger városához, ám legalább annyira népszerű a turisták körében, mint az említett település. Ez a kis község Zalaegerszegtől mindössze 8 kilométerre fekszik és története egészen az 1200-as évekig nyúlik vissza. Aki ide ellátogat, az megismerheti a történelem egy szeletét és hatalmas kirándulásokat tehet a környező vidéken.

Ha erre jár barátaival, családjával, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Várkastély Szálló és Étterem szolgáltatásait! Az épületben 115 fő ellátására van lehetőség, így a hely tökéletes alkalmat biztosít osztálykirándulások és egyéb nagyszabású kiruccanások lebonyolítására.

A nyári szünet ideje alatt a szállás területén nyári tábor működik, így amennyiben Önnek ez az érdeklődési köre, akkor is jó helyen jár. Június végétől ráadásul egy szabadtéri színházat is üzemeltetünk itt, ahol különleges színdarabok kerülnek megrendezésre. Mi kell még? Telefonáljon még ma és foglalja le szállását nálunk!
Várkastély Szálló és Étterem paraméterei:


Booking.com